Buienradar Portugal

Veel mensen zijn al helemaal gewend aan een buienradar waarop je kunt zien hoeveel regen of andere neerslag er in een bepaald gebied of zelfs een bepaalde stad zal vallen. Er bestaat natuurlijk ook een buienradar Portugal. Handig om tijdens je vakantie te raadplegen als je er een dagje op uit wilt. Of een paar uurtjes gaat wandelen of wat dan ook.

Buienradar Portugal
Op een buienradar Portugal kun je via kaarten of satellietbeelden zien wat er aan regen gaat vallen. Je ziet wat het actuele weer in Portugal is maar ook wat de verwachting is voor de rest van de dag en meestal ook de dag erna. De nauwkeurigheid van de buienradar Portugal is voor de langere termijn natuurlijk wel iets minder maar in grote lijnen voorspelt een buienradar Portugal redelijk goed wat het weer in Portugal zal doen.

Weer sites Portugal
Naast een buienradar Portugal zijn er ook veel andere weer sites Portugal. Op deze meer algemene sites zie je vaak het actuele weer in Portugal en populaire plaatsen zoals Faro, Lissabon en Porto. Het is leuk om ook meer te lezen over het klimaat en de verschillende klimaatzones die Portugal kent. Het noorden heeft een gematigd maritiem klimaat, het westen een zeeklimaat en het zuiden een Middellandse zeeklimaat.

Weersvoorspelling Algarve
Portugal heeft hele mooie en afwisselende gebieden maar de Algarve is een van de meest populaire vakantiebestemmingen. Dat is niet voor niets want naast zon, zee en strand vind je in het zuiden van Portugal mooie natuurparken, veel vogels, leuke vissersplaatsen, lekker eten en mooie dorpjes in het binnenland. Op veel websites over weer en klimaat wordt een weersvoorspelling in Algarve gegeven. Met meer dan 300 droge dagen en 3000 zonuren per jaar is die vaak erg goed. Veel neerslag in de Algarve zul je op de buienradar Portugal dan ook niet zien!

Dit bericht is geplaatst in Weer sites Portugal, weersverwachting portugal, Weersvoorspelling Porto en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>